🚚 Gratis thuis geleverd binnen 1-3 dagen

Een gezonde start voor je puppy met ons schema

Hulp nodig bij de opvoeding en training van je puppy? Laat hieronder je gegevens achter en ontvang ons uitgebreide puppyschema in je mailbox, boordevol essentiële voeding- en verzorgingstips, speciaal samengesteld door dierenartsen.


Waarom is een puppyschema belangrijk?

Een schema kan heel handig zijn om de belangrijke zaken van je nieuwe pup te onthouden. Het is je leidraad vanaf de eerste dagen met je puppy zodat je de beste zorgen kan bieden. Je hebt namelijk heel wat zaken waar je aan moet denken tijdens die periode, zoals eerste verkenningen en benchtrainingen. Wij helpen je om dit gemakkelijker te maken. 🐶

Dr. Alexis De Knoop
Dierenarts die honderden honden succesvol hielp met voeding.

Vet Alexis met hond en voedingsplan

Wat zijn de voordelen van het schema?

Een puppyschema is een gedetailleerd plan dat helpt bij de opvoeding en training van een jonge hond. Het opstellen en volgen van een dergelijk schema biedt talloze voordelen voor zowel de puppy als de eigenaar.

Samengesteld door dierenartsen
Vanaf de eerste dagen samen met je puppy
Er wordt aan alles gedacht, zodat je zeker niks vergeet

VTM logo
“Eenvoudig, gezond en betaalbaar puppyvoer.”
Kanaal Z logo
“Just Russel schudt de hondenvoermarkt wakker met innovatieve voeding.”
Het Nieuwsblad logo
“Just Russel als beste uit de test.”
Het Laatste Nieuws logo
“Dit is de toekomst van zorgen voor je puppy.”

Voeding kiezen zonder zorgen: Just Russel maakt het makkelijk

Onze gepersonaliseerde voeding houdt rekening met de unieke behoeften van jouw ras. We kennen de vaakst voorkomende klachten en voegen preventief de juiste supplementen toe. Samen gaan we voor de beste start van jouw puppy!

Veilige recepten dankzij dierenartsen

Onze dierenartsen stellen unieke recepten op voor puppy’s. Ze zorgen bijvoorbeeld dat de calcium-fosforverhouding in je puppyvoeding optimaal is, zodat je puppy op een gezonde manier kan groeien

We gaan voor de beste ingrediënten

Puppy’s kieskeurig? Niet met onze voeding! We gebruiken geen kleurstoffen of chemische smaakstoffen, maar proteïnen en verse groenten die jouw puppy heerlijk vindt.


Gemaakt in België met de hoogste kwaliteitseisen en altijd vers door korte ketenbevoorrading.
maatbeker voor de juiste proportie voor de gepersonaliseerde voeding voor je kat of hond

Altijd de juiste portie

Je krijgt gratis een handige maatbeker en voedingsschema in je eerste levering gepersonaliseerde puppyvoeding. Zo eet je pup nooit een brokje te veel of te weinig en geniet hij van een stabiele groei zonder groeipijnen.

Je krijgt een gratis puppyboekje

Zorgen voor je puppy is leuk, maar hoe moet dat precies? Geen paniek, want onze experten bundelden al hun beste opvoedingstips en -tricks in een praktisch puppyboekje. Dat krijg je gratis mee in je eerste levering!
puppy

Voeding die met je pup meegroeit

Onze slimme berekeningstool houdt de leeftijd van je pup bij en berekent welke voedingsstoffen hij in elke groeifase nodig heeft. Zo evolueren zijn brokjes automatisch met hem mee en moet jij je geen zorgen maken wanneer je op volwassen voeding moet overstappen. Handig!

Bestellen van puppyvoeding in 3 eenvoudige stappen

1

Vertel ons wat meer over je puppy

Zoals zijn leeftijd, ras, gewicht en veel meer.

2

Onze dierenartsen stellen de voeding samen

Aan de hand van een slim algoritme. Evenwichtig en met verse ingrediënten.

3

Je krijgt je puppyvoeding gratis aan huis geleverd

Zo helpen we je maandelijks tijd en geld te besparen.

Onze dierenartsen zorgen mee voor je puppy

Met al je zorgen of vragen over de voeding van je puppy kan je terecht bij onze experten. 100% gratis. Bel, mail of app en krijg advies waar je iets mee bent, precies wanneer je die nodig hebt.

Dierenarts Joy met het voedingsplan van Nova

Wat vinden andere baasjes?

Puppy naast Just Russel zak
Na meer dan 10 merken geprobeerd te hebben, is Just Russel het eerste merk waarvan onze pup geen slappe stoelgang heeft! Nu kan ze eindelijk verdikken en versterken. Ik vind het ook super makkelijk om het eten te bestellen. Je merkt echt dat jullie klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen!
Ruth V.D.
Aangekomen puppy
Ralph weigerde het eten van zijn brokken al van bij de fokker. Ook bij ons thuis at hij nauwelijks en werd hij alsmaar kleiner. Door zijn toestand begonnen we ons serieuze zorgen te maken. Ik bestelde bij jullie brokken op maat en hij was er meteen wild van. We zijn erg opgelucht dat deze brokken onze pup smaken en hem de kans geven om aan te komen!
Elke C.
Puppy Milo
Eindelijk eet onze puppy Milo voldoende! De korrels die we van de kennel meekregen bevielen hem niet en hij at slechts de helft van zijn porties op. Nu we hem de aangepast voeding geven eet hij gelukkig wel alles op! Bedankt Just Russel!!
Nancy D.

Vaak gestelde vragen van puppybaasjes

Waarschijnlijk minder dan je puppy voor zichzelf zou opscheppen 😉

Nee, maar als we serieus zijn, dan hangt alles af van: ras, grootte, gewicht, geslacht, gesteriliseerd of gecastreerd, leeftijd, activiteitsniveau en hoeveel andere snacks hij krijgt.

Wil je dus weten wat een gezonde portie is voor jouw puppy, dan kan je dat hier laten berekenen.

Laat je puppy terug wild worden van zijn bakje brokjes met deze tips:

1. Verander van puppyvoeding. Een andere smaak kan wonderen doen voor de eetlust van je pup. Zorg wel voor een overgangsperiode van 7 dagen zodat zijn darmflora in balans blijft.

2. Doe een lekkere topping op zijn brokjes. Een tip: honden zijn dol op zalmolie. En boordevol omega 3 en 6 dus een echte superfood!

3. Maak etenstijd leuk en uitdagend! Giet de brokjes van je pup eens in een voederbal of verstop ze in een snuffelmat. Je puppy vindt dit superspannend en zal terug plezier krijgen in eten.

Tot hij volgroeid is. Voor de grootste honden zoals een sint-bernard is dat ongeveer vanaf 2 jaar, en voor de kleinste zoals een chihuahua al vanaf 10 maand. Zodat jij je hoofd er niet langer over hoeft te breken, groeien onze puppybrokjes mee met je pup. We passen dus automatisch de samenstelling van zijn voeding aan zijn leeftijd aan. Zo krijgt hij in elke levensfase steeds de juiste voedingsstoffen.

Benieuwd naar onze puppyvoeding op maat? Ontdek dan hier het unieke VIP-recept van je pup.

Al 0 maaltijden geleverd!