Gratis thuis geleverd binnen 1-3 dagen

Just Russel ervaringen van baasjes zoals jij

Ervaar zelf hoe honden- en kattenbaasjes zoals jij oplossingen vonden voor de vacht, stoelgang, spijsvertering en allergieën van hun huisdier met Just Russel.

Jolien van Busselen met haar hond Zip

We vroegen klanten: “Eerlijk, wat is je ervaring met Just Russel?”

Filters: Vachtproblemen, Stoelgang, Spijsvertering, Moeilijke eter, Huidproblemen, Service, Levering, Voedingsplan
Twee honden snuffelen in Just Russel doos
In tegenstelling tot andere hondenbrokken zijn onze honden van deze écht fan. Onze grootste hond verteert niet alle voeding even goed en heeft vaak last van huidallergieën. Dankzij de allergievrije voeding van Just Russel zijn die problemen van de baan.
Julie T.
Twee honden bij hun eten
Na meerdere mislukte pogingen met andere merken heb ik bij eindelijk voeding gevonden die de stoelgang van onze honden verbeterd. We zijn nog maar enkele dagen verder en we kunnen al een positief resultaat zien! Het is nog betaalbaar ook!
Kyra A.
Hond poseert met zak
Onze pup met meerdere allergieën verdraagt Just Russels voeding perfect. Ze smult als nooit tevoren en de gepersonaliseerde zakken zijn een leuke extra. Eindelijk een oplossing gevonden die volledig op haar is afgestemd. Wij zijn fan!
Hermien D.
Hond blij met zijn Just Russel eten
Sinds mijn hond jullie voeding eet, merk ik dat hij minder haar verliest en een betere stoelgang heeft. Het smaakt hem ook zichtbaar, iets wat ik bij zijn vorige brokken nooit zag. Ik ben dus echt super tevreden!
Jordy L.
Goedgekeurd door Flokki
Flokki geniet erg van het eten. Zijn stoelgang is met deze voeding eindelijk gezond en regelmatig, waardoor hij minder klachten heeft. De verpakking met Flokki’s foto maakt het ook leuker.
Ingrid D.
Puppy naast Just Russel zak
Na meer dan 10 merken geprobeerd te hebben, is Just Russel het eerste merk waarvan onze pup geen slappe stoelgang heeft! Nu kan ze eindelijk verdikken en versterken. Ik vind het ook super makkelijk om het eten te bestellen. Je merkt echt dat jullie klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen!
Ruth V.D.

Baasje Eline & Beau

“Ik ben zo blij met Just Russel! Ik heb eindelijk de perfecte voeding voor mijn hond gevonden. De gepersonaliseerde formule van Just Russel is aangepast aan de unieke noden van mijn hond en de levering aan huis is zo gemakkelijk. Bovendien was de persoonlijke begeleiding geweldig. Ik raad Just Russel aan voor iedereen op zoek naar de beste voeding voor zijn huisdier.”


– Eline M., baasje van Beau

Hond die op zijn doos van Just Russel leunt

Adorine met hond die helpt met te beantwoorden op je vragen over je levering

Niet akkoord?

Lukt het nog niet 100% met de voeding? Dan kan je van smaak en samenstelling wisselen. Bel, mail of WhatsApp met onze dierenartsen en zij kijken met jou naar de extra speciale noden van je hond of kat. Je oude zakje voeding kan je gratis terugsturen. Binnen enkele dagen krijg je je nieuwe, super-duper-gepersonaliseerde brokjes geleverd.

✉️ hello@justrussel.com

Al 6.486.002 maaltijden geleverd!