ā€‹

100% gemoedsrust met voeding op maat en een flexibele service.

Nooit meer zonder voeding voor je hond of kat! Bij Just Russel wordt de voeding automatisch geleverd, maar je kan ook steeds eenvoudig opzeggen.

Altijd gratis levering
Altijd opzegbaar
Altijd een gezond huisdier

De voordelen van een voedingsplan voor je hond of kat

Bespaar jezelf tijd…

Geen tijd om heen-en-weer naar de dierenwinkel te gaan? Wees gerust: bij Just Russel kan je alles voor je huisdier online bestellen en gratis aan huis laten leveren.

… en geld

Bij ons geen tussenpersonen die marge nemen op je voeding. Zo krijg je tot 30% voordeliger premium voeding dan bij traditionele merken. We leveren ook altijd gratis aan huis en je krijgt korting op alle leuke en lekkere extra’s voor je hond of kat.

Drie honden met hun op maat gemaakte premium voeding en voordeliger

Nooit meer zonder voeding

Onze slimme berekeningstool weet precies hoeveel je hond of kat eet en dus ook wanneer je toe bent aan een nieuwe levering brokjes. Voordat je zonder zou zitten, belt de postbode bij je aan met nieuwe zakjes op maat gemaakte voeding.

Brokjes die meegroeien

Van puppy of kitten tot senior hond of kat: je huisdier heeft in elke levensfase andere voedingsbehoeften. Wij houden zijn leeftijd voor je bij en passen de samenstelling van zijn brokjes automatisch aan zodat hij nooit voedingsstoffen tekort komt.

volwassen en puppy hond naast elkaar

Altijd in controle

Laat je honden- of kattenvoeding leveren volgens jouw agenda. Even geen voeding meer nodig? Dan kan je je leveringen op elk moment uitstellen of pauzeren in de Just Russel-app.

Dierenarts Joy helpt je met je problemen voor je hond of kat, nieuw je krijgt gratis gewichtsbegeleiding

Begeleid zorgen voor je huisdier

Onze dierenartsen stellen je voedingsplan op, maar wist je dat je ook bij hen terecht kan voor gratis voedingsadvies? Zo kunnen we nog beter samen voor je huisdier zorgen.


Contacteer hen telefonisch of per mail of chat snel via WhatsApp en Facebook Messenger. Wat jij het liefst hebt.

Ongeƫvenaarde service en transparantie. Ook de prijs-kwaliteit is top: na veel research concludeerde ik dat de ingrediƫnten van zelfs de grote merknamen teleurstellend kunnen zijn. Just Russel daarentegen scoort heel goed. Ik stond eerst niet te springen om direct een abonnement aan te schaffen maar het blijkt echt super gemakkelijk te zijn om dit ten alle tijde te pauzeren. Nu we drie maand verder zijn zet ik het niet meer op pauze want de berekeningen komen perfect uit!
Sofie L.
Jack is content
Onze hond vindt het eten zeer lekker. Het voelt ook goed dat wij via de site de levering kunnen pauzeren of volledig kunnen opzeggen. Wij zijn erg tevreden, want nu wordt het eten elke maand gewoon voor onze deur geleverd. Wat een luxe en het is een Belgisch product. Top!
Carine B.
Twee honden blij met JR
We hebben voor elk van ons honden een aparte zak met op maat gemaakte voeding en ze zijn er echt dol op. Ik merk dat hun vacht mooi blinkt en dat ze veel meer energie hebben! Ook de klantenservice werkt altijd super vlot! Het is ook zeer makkelijk om zelf de levering op te volgen of aan te passen.
Jana H.

Benieuwd naar je voedingsplan?

Laat ons beginnen met brokjes op maat van je hond of kat. We hebben het dan niet alleen over de brokgrootte, maar ook over de samenstelling en smaak. 100% volgens de noden van je huisdier. Ontdek er meer over via de rode knoppen!

Al 0 maaltijden geleverd!