Elke hond, kat en mens verdient een waardig leven

Bij Just Russel is het welzijn van alle katten, honden en mensen prioriteit. Ook dat van die in nood. Daarom steunen we organisaties en projecten met een hart voor dier en mens.

team op verplaatsing in het dierenasiel, op de foto met een hond en Just Russel verpakkingen

Over verschillende landen heen

8 projecten

1300 maaltijden geschonken

Illustratie van een hond die bereikbaar is van maandag tot vrijdag

350 katten en honden geholpen

Onvoorwaardelijke liefde teruggeven

Onze huisdieren maken ons leven beter. Gratis en voor niets. Onze missie is om hetzelfde te doen voor hen. Daarom steunen we organisaties die vrijwillig voorzien in de basisbehoeften van elke hond en kat:

Ontmoet onze partners

Stuk voor stuk organisaties met een hart voor mens en dier. Omdat Just Russel de missie en visie van deze projecten deelt, groeien we graag met hen mee. Maak kennis met onze fantastische partners!

Dierenasiel Gent – 2022

We hebben een boontje voor alle huisdieren, en al zeker voor onze stadsgenoten. Daarom schonken we met Dag van de Hond meer dan 1300 maaltijden aan het Dierenasiel Gent.

SOS Animales Sagunto

SOS Animales Sagunto is een dierenwelzijnsorganisatie in Valencia, Spanje. Daar sporen ze straathonden op om met de hulp van sponsors een warme thuis voor ze te vinden. Daarom besloten ook wij een handje toe te steken en doneerden gratis hondenvoer.

hond uit het asiel met een speeltje van Just Russel

Equizorgbos

Vzw Het Equizorgbos in Deurne-Diest helpt jongeren met een beperking of moeilijkheden op school. In de natuur komen ze op adem en leren ze vaardigheden om sterker in hun schoenen te staan. Ook zorgt de vzw voor opvang van mini-pony’s en andere dieren. Just Russel doneerde daarom gratis hondenvoeding als extra steuntje in de rug.

Help jij ook dier en mens? En zoek je extra steun?

Dan kunnen wij misschien helpen. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Tot dan!

Al 0 maaltijden geleverd!