Puppyvoeding die met je pup meegroeit voor een zorgeloze toekomst

Wauw, een puppy in huis! We wish. Het liefst zie je hem onvermoeibaar kwispelen, rennen, springen en snuffelen en dat een heel leven lang. Daarom ontwikkelen onze dierenartsen puppyvoeding op maat van je nieuwe kleine vriend. Zo ben je gerust dat hij opgroeit tot een gezonde, stralende hond.

puppy met zowel een voedingszak, maatbeker en voedingsschema

Tot 30% goedkoper

in vergelijking met andere premium merken.

Enkel natuurlijk

Hoog kwalitatieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Gemaakt in België

Onze ingrediënten zijn afkomstig van lokale producenten

Gratis thuislevering

Geen verzendkosten, wij leveren gratis tot aan je voordeur.
schattige puppy die zijn kopje legt op de grond

De meeste puppyvoeding komt tekort

De belangrijkste taak van je puppy? Groeien. Niet te snel en niet te traag, of er staan hem serieuze ontwikkelingsproblemen te wachten.


Daarom moeten de portie puppyvoeding, de voedingsstoffen en hun verhoudingen tot op de gram kloppen.


En net daar schiet traditionele puppyvoeding tekort. Die is gemaakt voor alle puppy’s, zonder rekening te houden met de unieke behoeften van jouw viervoeter.

Heet je puppy welkom met een pakket vol smaak en plezier!

3 kg puppyvoeding op maat
3 knotsgekke speeltjes
Enkele praktische puppy-must-haves
Een week-per-week-voedingsschema
Een puppygids met essentiële tips
Puppy met zijn gepersonaliseerde hondenvoeding en heel wat extra's in een pakket

Bespaar stress, tijd en geld met voeding op maat van je kleine vriend

Alle puppy’s, zoals die van jou, verdienen een zorgeloze toekomst. Daarom bedachten we een plan. Onze strategie: dierenartsen voeding op maat laten maken voor iedere puppy apart. Want zij weten wat het beste is voor je hond, toch?
Dierenarts Joy stelt unieke recepten samen die veilig zijn

Veilige recepten dankzij dierenartsen

Onze dierenartsen stellen unieke recepten op voor elke puppy. Ze zorgen bijvoorbeeld dat de verhouding calcium-fosfor in je puppyvoeding perfect klopt om gewrichtsproblemen op latere leeftijd te voorkomen.
Puppy krijgt brokjes van baasje op basis van echte groenten, vlees of vis

Puur natuur voor een
onweerstaanbare smaak

Net als bij kinderen gaat eten bij puppy’s vaak moeilijk. Logisch, als je “traditioneel hondeneten” analyseert: een bedje van graan met garnituur van chemische smaakstoffen. Gelukkig zorgen wij voor echte gourmet-maaltijden voor je pup met verse kip, lam, zalm en Belgische groente en fruit.
volwassen en puppy hond naast elkaar

Voeding die met je pup meegroeit

Onze slimme berekeningstool houdt de leeftijd van je pup bij en berekent welke voedingsstoffen hij in elke groeifase nodig heeft. Zo evolueren zijn brokjes automatisch met hem mee en moet jij je geen zorgen maken wanneer je op volwassen voeding moet overstappen. Handig!
maatbeker van Just Russel

Altijd de juiste portie

Je krijgt een handige maatbeker en voedingsschema in je eerste levering gepersonaliseerde puppyvoeding. Zo eet je pup nooit een brokje te veel of te weinig en geniet hij van een stabiele groei zonder groeipijnen.
Adorine met hond die helpt met te beantwoorden op je vragen over je levering

Essentiële tips van voedings- en gedragsexperten

Zorgen voor je puppy is leuk, maar hoe moet dat precies? Geen paniek, want onze experten bundelden al hun beste opvoedingstips en -tricks in een praktisch puppyboekje. Dat krijg je gratis mee in je eerste levering!

Alles wat je pup nodig
heeft in 3 stappen

1
De vragenlijst van Just Russel invullen op je smartphone over je puppy

Vertel ons wat we moeten weten over je puppy

Zoals zijn leeftijd, ras, gewicht en veel meer.

2
Dierenarts Joy helpt je met je problemen voor je hond of kat, nieuw je krijgt gratis gewichtsbegeleiding

Onze dierenartsen maken zijn voeding

Evenwichtig en met verse ingrediënten.

3
Baasje krijgt hondenvoeding gratis aan huis geleverd voor zijn hond

Je krijgt je puppyvoeding gratis aan huis geleverd

Zo helpen we je tijd en geld te besparen.

Vet Alexis met hond en voedingsplan

Onze dierenartsen zorgen
mee voor je puppy

Met al je zorgen of vragen over de voeding van je pup kan je terecht bij onze experten. 100% gratis. Bel, mail of app en krijg advies waar je iets mee bent, precies wanneer je die nodig hebt.

✉️ hello@justrussel.com

Puppy naast Just Russel zak
Na meer dan 10 merken geprobeerd te hebben, is Just Russel het eerste merk waarvan onze pup geen slappe stoelgang heeft! Nu kan ze eindelijk verdikken en versterken. Ik vind het ook super makkelijk om het eten te bestellen. Je merkt echt dat jullie klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen!
Ruth V.D.
Aangekomen puppy
Ralph weigerde het eten van zijn brokken al van bij de fokker. Ook bij ons thuis at hij nauwelijks en werd hij alsmaar kleiner. Door zijn toestand begonnen we ons serieuze zorgen te maken. Ik bestelde bij jullie brokken op maat en hij was er meteen wild van. We zijn erg opgelucht dat deze brokken onze pup smaken en hem de kans geven om aan te komen!
Elke C.
Puppy Milo
Eindelijk eet onze puppy Milo voldoende! De korrels die we van de kennel meekregen bevielen hem niet en hij at slechts de helft van zijn porties op. Nu we hem de aangepast voeding geven eet hij gelukkig wel alles op! Bedankt Just Russel!!
Nancy D.

Word het beste baasje voor je puppy met Just Russel

Vaak gestelde vragen van puppybaasjes

Waarschijnlijk minder dan je puppy voor zichzelf zou opscheppen 😉

Nee, maar als we serieus zijn, dan hangt alles af van: ras, grootte, gewicht, geslacht, gesteriliseerd of gecastreerd, leeftijd, activiteitsniveau en hoeveel andere snacks hij krijgt.

Wil je dus weten wat een gezonde portie is voor jouw puppy, dan kan je dat hier laten berekenen.

Laat je puppy terug wild worden van zijn bakje brokjes met deze tips:

1. Verander van puppyvoeding. Een andere smaak kan wonderen doen voor de eetlust van je pup. Zorg wel voor een overgangsperiode van 7 dagen zodat zijn darmflora in balans blijft.

2. Doe een lekkere topping op zijn brokjes. Een tip: honden zijn dol op zalmolie. En boordevol omega 3 en 6 dus een echte superfood!

3. Maak etenstijd leuk en uitdagend! Giet de brokjes van je pup eens in een voederbal of verstop ze in een snuffelmat. Je puppy vindt dit superspannend en zal terug plezier krijgen in eten.

Tot hij volgroeid is. Voor de grootste honden zoals een sint-bernard is dat ongeveer vanaf 2 jaar, en voor de kleinste zoals een chihuahua al vanaf 10 maand. Zodat jij je hoofd er niet langer over hoeft te breken, groeien onze puppybrokjes mee met je pup. We passen dus automatisch de samenstelling van zijn voeding aan zijn leeftijd aan. Zo krijgt hij in elke levensfase steeds de juiste voedingsstoffen.

Benieuwd naar onze puppyvoeding op maat? Ontdek dan hier het unieke VIP-recept van je pup.

Al 6 486 002 maaltijden geleverd!

4.8 / 5