Hondensupplementen voor een lang en gezond leven

Het geluk van je hond start vanbinnen. Dat zeggen onze dierenartsen, en wie weet beter dan hen wat goed is voor je hond? Ze voegden woord bij daad en ontwikkelden na grondig onderzoek 100% natuurlijke supplementen om je hond fit en blij te houden.

border collie met vitamines van Just Russel

Gratis verzending

Vanaf €40 of gratis met je gepersonaliseerde voeding.

Vandaag besteld, morgen geleverd

Voor alle bestellingen geplaatst voor 15:00.

Altijd extra voordeel

Krijg 10% korting op shop-producten als family member.

De beste service

Chat, mail of bel gratis met onze klantendienst.

Hondensupplementen voor een gezonde geest en lichaam

Met actieve ingrediënten recht uit de natuur en een overheerlijk aroma. Wat is je hond een geluksvogel!

Koudgeperste zalmolie

Zalmolie bevat omega 3 en 6 beschermt de huid en vacht, hart, hersenen en gewrichten van je hond. Wist je trouwens dat zalmolie onweerstaanbaar is voor kieskeurige eters?

koudgeperste zalmolie bevat omega 3 en 6 die een beschermende functie hebben

Soft chew hondenvitamines

Heerlijke hondenkoekjes die de gezondheid van je hond een boost geven, het bestaat! De 4 gezondheidsvoordelen: een stralende vacht, vlotte spijsvertering, rustig gemoed en soepele gewrichten.

4 potjes vitamines
Vet Alexis met hond en voedingsplan

Begeleid zorgen voor je hond of kat

Vragen, twijfels of kopzorgen over je hond of kat? Onze dierenartsen kunnen vast iets voor je betekenen. Geef hen een seintje via WhatsApp, per mail of gewoon telefonisch en krijg advies waar je meteen verder mee kan. P.s.: deze service is gratis 😉.

Nog meer voor een kwispelende hond

🎁 Knotsgekke hondenspeeltjes
Een paarse octopus-hondenknuffel of een sumo-kauwspeeltje? Het kan niet leuk genoeg voor je hond.


🌍 Natuurlijke hondensupplementen
Hondenvitamines voor een glanzende vacht, soepele gewrichten, vlotte spijsvertering of een ontspannen mood.


🦴 En ook wat voor onderweg
Shop ecologische poepzakjes en drinkflesjes en trek goed voorbereid de wijde wereld in met je hond.

Kleine hond met speeltjes en vitaminen

Ik zocht al jaren naar supplementen voor mijn hond die écht helpen om de spijsvertering te verbeteren. Na vele supplementen te proberen, kwam ik terecht bij jullie vitamines, en wat is mijn hond er goed mee. Ze heeft een veel gezondere stoelgang en een betere weerstand. Wij zijn super blij met de Digestion Boost vitamines!
Ellen D.
Mijn hond kan heel angstig en gespannen zijn, en zonderde hem daarom vaak af. We waren ten einde raad, tot dat de dierenarts ons de Calming Boost vitamines van Just Russel had aangeraden. En het resultaat mag er zijn, onze hond heeft minder stress en is veel rustiger. Bedankt Just Russel!
Carolien A.
Ik had al langere tijd door dat de vacht van Bailey niet meer zo mooi glansde. Nu we enkele wekenlang jullie brokken en supplementen geven is het resultaat duidelijk zichtbaar. Haar vacht glanst weer als nooit tevoren. Ik ben heel blij om mijn hond zo te zien stralen!
Kristine L.

Wat je nog wou weten over hondensupplementen

Honden met pijnlijke gewrichten: een supplement met chondroïtine en glucosamine zoals onze Hip & Joint Boost
Honden met een doffe vacht en droge, jeukende huid: een supplement met omega 3 & 6, zoals zalmolie of met vitamine C zoals Skin & Coat Boost.
Honden met een gevoelige maag en darmen: een hondensupplement met probiotica, zoals Digestion Boost.
Overenthousiaste honden of honden die snel stress krijgen: een hondensupplement met natuurlijke valeriaan, zoals Calming Boost.

Nee, voedingssupplementen helpen ook jongere honden. Zo hebben puppy’s van grote hondenrassen baat bij een supplement met chondroïtine en glucosamine om hun gewrichten te ondersteunen. Die groeien immers extra snel waardoor ze vaak groeipijn ervaren. Ook zijn grote hondenrassen gevoeliger voor gewrichtsproblemen. Met een supplement kan je de kans daarop verkleinen.

Echt overdoseren kan niet omdat de hoeveelheid actieve stoffen veel lager ligt dan in medicatie. Toch raden we aan om de dagelijks aanbevolen hoeveelheid aan te houden op die op de verpakking van je hondensupplement staat. Zo vermijd je gezondheidsproblemen op lange termijn.

Beau met vitamine koekjes

Wil je ook korting op supplementen voor je hond?

En premium voeding die goed is voor zijn spijsvertering, vacht, gewicht en gewrichten?
Dan moet je bij Just Russel zijn.