Ontdek de beste voeding voor jouw puppy

Om te groeien tot een gezonde volwassen hond is het belangrijk om je pup de juiste puppyvoeding en portie te geven. Een juiste keuze maken in het overaanbod van de supermarkt is niet gemakkelijk. Hetzelfde geldt voor het vinden van de juiste portie. Geen zorgen, maak kennis met Just Russel voeding voor puppy’s.

 • Meer dan 500 pups eten dagelijks Just Russel

 • Automatisch correcte porties

 • Hondenvoer op maat van jouw puppy

Waar moet een goede puppybrok aan voldoen?

Ook wij willen het beste voor jouw puppy!

Ons puppyvoer bevat de juiste ingrediënten om de groei en ontwikkeling van je pup te ondersteunen. We houden de groei voor jou bij en zorgen ervoor dat jullie nooit iets tekort komen.

 1. 1
  Een beter immuun-systeem
  Bèta Glucanen en nucleotiden helpen het immuunsysteem van je puppy te versterken en te reguleren – ze bieden extra bescherming door hun respons op vaccinaties te verbeteren.
 2. 2
  Een gezond spijsverterings-systeem
  We gebruiken kip om de gevoelige spijsvertering van je pup te ondersteunen. En we nemen prebiotica zoals FOS en MOS op om goede bacteriën te helpen bevorderen – erg belangrijk voor puppy’s.
 3. 3
  Voor geestelijke ontwikkeling
  Niet veel puppy voeding bevat DHA omega-3 – maar dat van ons wel. Het is bewezen dat dit vetzuur helpt bij het leren en socialiseren en het risico op gedragsproblemen vermindert.
 4. 4
  Meer energie voor groei
  Onze energierijke puppyvoeding balanceren calcium, vitamines en mineralen om sterke botten op te bouwen en de snelle groei van je puppy te ondersteunen. Je puppy heeft meer dan twee keer zoveel calorieën nodig als er in de voeding voor volwassen honden zit.
puppy cane corso eet puppyvoeding

Puppyvoer op maat

De groei van puppy’s van kleine, middelgrote, grote en zeer grote rassen kan onderling erg verschillen. Een uitgebalanceerde voeding, die op de behoeften van uw hond is afgestemd, is daarom erg belangrijk.

 • Meer dan 500 pups eten dagelijks Just Russel

Puppy met voedingstabel hoe vaak eten

Jouw gepersonaliseerd voedingsschema

De noden van een jonge puppy wijzigen snel en dagelijks. Bij Just Russel ontvang je bij iedere levering een gepersonaliseerd voedingsschema met jouw dagelijkse porties. Handig, want zo weet jij op ieder moment hoeveel je pup moet eten.

Voordelen van pupyvoer op maat

de evolutie van een hond

Je levering evolueert

 

Tot en met de eerste 14 weken groeit je puppy snel. Om aan de groeibehoeften te voldoen evolueren onze leveringen automatisch mee.

Je voedingsplan evolueert

 

Wij passen de porties automatisch aan op basis van de leeftijd van je hond. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over te veel of te weinig brokken aan je hond te geven.

presentatie illustratie

Je puppyvoeding evolueert

 

De samenstelling van de puppyvoeding wordt automatisch aangepast aan de noden van je hond. Wanneer je puppy volwassen wordt schakelen wij over op aangepaste hondenvoeding.

Veelgestelde vragen, Just Russel is er voor jou!

 

 

persoonlijke maatbeker van just russel

Hoeveel gram mag een pup eten?

Wil je voldoen aan de specifieke veranderende behoeften van je puppy? Beantwoord hier 10 eenvoudige vragen over de leeftijd, ras, gewicht en meer. Zo weet jij op ieder moment exact wat de aangeraden dagelijkse portie voor jouw puppy is.

puppy wandelt rond just russel doos

Waarom bij Just Russel bestellen?

De productie van onze hondenvoeding vindt plaats in België en de samenstelling ervan ontwikkelden we in samenspraak met dierenartsen, voedingsspecialisten en hondenexperten. Dat hondeneten koop jij dan rechtstreeks aan bij ons. Zo krijg jij een betere prijs voor uitstekende kwaliteit.

Is je puppy er nog niet?

Schrijf je in en ontvang gratis tips zodat je helemaal klaar bent wanneer je pup er is.

Vertrouw vooral onze klanten:

De honden waren super blij met hun nieuw eten. Ze vinden het super lekker. Is in een wip op. Super ervaring.
Geweldige voeding. De katten zijn er grote fan van! De levering kwam een dag na de bestelling toe, vroeger dan verwacht! Ook zijn de gepersonaliseerde zakken gewoonweg de max!
Onze moeilijke eter vindt deze brokken wel lekker. Aangezien ze graag eet tijdens de wandeling is het ook handig voor ons dat het grote brokken zijn. Net iets handiger om haar 1 per 1 mee te belonen!
Super vlotte en snelle service. Heel fijn dat de voeding op maat gemaakt wordt op basis van een vragenlijst over je hond.
Onze hond at de brokken die ze er voor had met moeite en stond vaak de hele dag. Als ik nu de bak vol is die zo leeg. Dus kan wel zeggen dat we er blij mee zijn 🙂 en dus ook een aanrader.
Jerome is heel blij met de nieuwe voeding! Bakje altijd onmiddellijk leeg nu.

Hoe het werkt voor jullie:

 • 1

  Meer dan 500 pups eten dagelijks Just Russel

 • Meer dan 500 pups eten dagelijks Just Russel

armanda dierenarts

Een vraag? Spreek persoonlijk met onze puppy expert

Het leven met een puppy kan hectisch zijn, we kennen het. Daarom zijn we er voor jou! Ons klantenservice team staat altijd voor je klaar, met ondersteuning van dierenartsen en voedingsexperten.