Gratis thuis geleverd binnen 1-3 dagen

Het beste hondenvoer is op maat gemaakt

Echt waar. We wonnen er zelfs de prijs van Beste product van het jaar mee. Dat is de kracht van voeding die je hond alle voedingsstoffen geeft die HIJ nodig heeft, niet die van de buren.🐟   De beste ingrediënten

❤️   De beste begeleiding

💰   De beste prijs

Bruine Border Collie met beste voeding

Wat is het beste hondenvoer voor mijn hond?

De ‘beste’ – dat claimt elk merk te zijn. Ook al is het niet zo. Daarom zeggen wij dat liever niet zomaar, maar geven we goeie redenen:
golden retriever kijkt in camera

Je hond in de spotlight

Bij Just Russel staan je hond en zijn gezondheid op nummer een. Daarom maken we hondenvoeding op maat van zijn voedingsbehoeften. Want een 12-jarig chihuahuateefje is toch geen 3-jarige bernersennen-reu?
Dierenarts met voedingsplan

Gemaakt door dierenartsen

Zij weten wat het beste is voor je huisdier, niet? Ons expertenteam analyseert de behoeften van elke hond, zoals die van jou. Daarna stellen ze een uniek recept op met verse ingrediënten voor het langste en gezondste hondenleven.
startup zonder tussenschakels just russel team

Goed voor je portemonnee

Wie zegt dat gezonde hondenvoeding duur moet zijn? Omdat we zonder tussenpersonen werken – in tegenstelling tot dierenwinkels – kan je bij ons tot 30% voordeliger premium hondenvoeding kopen. Zonder aan smaak of kwaliteit in te boeten.

De beste voeding voor jouw hond

Je bent 3 stappen verwijderd van een hondenleven vol vreugde en gezondheid. Waar wacht je nog op?
1
Vragenlijst invullen op smartphone waarin je verteld over je hond of kat

Vertel ons wat we moeten weten over je hond

2

We bepalen de voedingsstoffen

3
thuisbezorging van de voeding

We maken je voeding en leveren die aan je voordeur

Het beste hondenvoer, de beste service

Bij Just Russel is het alle hens aan dek. Aan het roer staan onze dierenartsen en customer service om je te helpen de gezondheid van je hond te sturen. Een vraag of bezorgdheid? Onze experten luisteren met gespitste oren en geven voedingsadvies waar je echt iets mee bent. We zijn bereikbaar tussen maandag en vrijdag van 8u tot 18u

☎️ +32 472 90 90 39
✉️ hello@justrussel.com

renaat waeles belt naar klant just russel

Tot 30% goedkoper

in vergelijking met andere premium merken

Enkel natuurlijk

Hoog kwalitatieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Gemaakt in België

Onze ingrediënten zijn afkomstig van lokale producenten

Gratis thuislevering

Geen verzendkosten, wij leveren gratis tot aan je voordeur.

De beste hondenvoeding is 100% rommel-vrij

De beste hondenvoeding, die maakt je hond energiek en gezond. Niet futloos, dik en ziek. Daarom mijden we bij Just Russel ongezonde dikmakers en wansmakelijk beendermeel en kan je allerlei allergenen uit je hondenvoeding laten.
Vergelijking van verschillend voer met Just Russel
Abby met doos JR
Fantastische service, super vriendelijke mensen én prijs kwaliteit écht het beste wat we al gehad qua voeding voor Abby! Heel blij mee en het neemt heel wat gedoe weg doordat je nooit moet denken aan het feit dat je nog voeding moet halen. Het staat maandelijks gewoon exact op tijd aan je deur! Heerlijk!
Melanie C.
Puppy naast Just Russel zak
Na meer dan 10 merken geprobeerd te hebben, is Just Russel het eerste merk waarvan onze pup geen slappe stoelgang heeft! Nu kan ze eindelijk verdikken en versterken. Ik vind het ook super makkelijk om het eten te bestellen. Je merkt echt dat jullie klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen!
Ruth V.D.
Hond poseert met zak
Onze pup met meerdere allergieën verdraagt Just Russels voeding perfect. Ze smult als nooit tevoren en de gepersonaliseerde zakken zijn een leuke extra. Eindelijk een oplossing gevonden die volledig op haar is afgestemd. Wij zijn fan!
Hermien D.

Wat je nog moet weten over het beste hondenvoer

Het beste hondenvoer voor puppy’s bevat voldoende calorieën voor groei-energie, de juiste calcium-fosfor-verhouding voor een stevig skelet en bevat tussen 22 en 32% dierlijke eiwitten.

Puppyvoeding moet er namelijk voor zorgen dat je puppy optimaal groeit. Zo ontwikkelen zijn botten, spieren en organen zich tot een stevig, gezond lichaam. Groeit je puppy te snel? Dat kan voor pijnlijke gewrichtsproblemen zorgen op volwassen leeftijd.

Laat je puppyvoeding dus op maat maken van je pup zodat hij de juiste voeding krijgt per groeifase. Wij helpen je daarbij met gepersonaliseerde puppyvoeding, ontdek je persoonlijk recept hier.

Het beste hondenvoer voor volwassen honden is tarwe- en maïsvrij en bevat:

– minimaal 33% vers vlees of verse vis
– minimaal 25% dierlijk eiwit
– minimaal 10% ruw vet
– maximaal 5% ruwe vezel

Als je de perfecte samenstelling hondenvoer wil weten voor je volwassen hond, kan je dat gratis door ons laten berekenen. Ontdek het hier.

Het beste senior hondenvoer bevat in verhouding minder calorieën voor een rustigere levensstijl en voldoende chondroïtine en glucosamine tegen gewrichtsslijtage.

Daarnaast is de beste senior hondenvoeding ook extra licht verteerbaar. Zo kan hij ondanks een vertraagd metabolisme nog voldoende voedingsstoffen uit zijn voeding halen.

Benieuwd naar de beste samenstelling hondenvoer specifiek voor je senior hond? Vul hier 10 vragen in over je huisdier en ontdek het.

Al 6.486.002 maaltijden geleverd!