De ervaring van Tina, Brok & Billie met hondenvoer op maat

vrouw aan het werken op de computer|vrouw deelt ervaring hondenvoeding op maat
Odile Geirnaert
29 december 2020
2 min. leestijd

Brok & Billie zijn de 2 prachtige Franse bulldogs van Tina. Tina ging aan de slag met Just Russel en koos heel bewust voor gepersonaliseerde hondenvoeding op maat van Just Russel. Billie en Brok zijn ondanks hun gelijke ras, 2 totaal verschillende honden. Ze was laaiend enthousiast over de voordelen van gepersonaliseerde voeding, aangepast aan hun noden. En dus besloten we om samen een video te maken waarin ze ons graag vertelt waarom zij voor Just Russel koos. Het resultaat kan je hieronder bekijken.

De ervaring van Tina

“Ik ben Tina. 30 jaar en ik ben zot van mijn twee hondjes. Brok en Billie. Ze zijn allebei Franse Bulldogs, maar allebei toch helemaal anders. Brok is 8 jaar oud, super gespierd en ongelooflijk actief. Maar Billie is nog maar een jaartje, die eet heel veel maar ik heb de indruk dat zij snel te dik gaat worden.

Ik ben een onderneemster en ik heb weinig tijd, maar ik vind het wel belangrijk dat honden gezond eten en dat ze gezond zijn. Want dan leven ze langer en heb ik ze langer bij mij.

Via social media kwam ik in contact met Just Russel en dat is perfect wat ik nodig had. Op maat geselecteerde voeding per hond én gewoon aan huis geleverd! Zalig toch. Het idee dat ik mijn hondjes echt gepersonaliseerde voeding kan geven in de op maat gemaakte hoeveelheid is echt super. En vooral hoe gemakkelijk dat is. Ik ben verkocht en mijn monstertjes zijn dat duidelijk ook.

vrouw deelt ervaring hondenvoeding op maat

Tina Schoutens van ST Events

Conclusie

Dankjewel Tina voor de motiverende en fijne woorden. We zijn zeer blij dat jullie deel uitmaken van onze Just Russel Family en we wensen je veel succes met ST Events. Proeven is geloven. Benieuwd naar wat jouw hond nodig heeft? Klik op de knop hieronder en probeer onze hondenvoeding op maat.


Hondenvoeding op maat uitproberen

Andere vragen beantwoord door onze dierenarts

Als laatste geven we je graag mee dat ook jij een vraag kan stellen aan onze dierenarts. Laat een comment achter en we formuleren zo snel mogelijk een antwoord. Bekijk hier de andere vragen.

  1. Hoe kan ik het gebit van mijn hond gezond houden?
  2. Mijn hond heeft last van braken, wat kan ik hieraan doen?
  3. Help, mijn hond laat veel windjes! Hoe los ik dit op?
  4. Waarom is het belangrijk om mijn hond te vaccineren?
Dierenarts Joy beantwoordt gratis al je vragen over voeding

Heb je nog een vraag?

Vraag gratis raad aan onze
honden- en kattenexpert van Just Russel.

Stel je vraag