Een lang en gezond leven van je huisdier start bij gepersonaliseerde voeding

Word nu lid van de Just Russel familie en geniet van een warm ontvangst! Terwijl jij wacht op je eerste bestelling, geven we je
graag al een voorproefje van wat je te wachten staat, zodat jij
en je huisdier samen kunnen uitkijken naar al het lekkers!

Maatbeker voor de perfecte portie
Voeding op maat van jouw huisdier
Flyer voor een vlotte overschakeling

Samengesteld door dierenartsen

Houdt rekening met de specifieke noden van jouw huisdier.


Gratis aan huis geleverd

Zo spaar je zowel geld, tijd als stress uit.

100% gemaakt in België

De voeding wordt lokaal gemaakt, zo dragen wij ook ons steentje bij aan het milieu.

Tijd voor je eerste levering!

Je eerste levering bestaat niet enkel uit overheerlijke brokjes op maat, maar ook uit heel wat extra’s om je op weg te helpen:
man tevreden met hondenvoeding thuis geleverd|zak gepersonaliseerde hondenvoeding thuis geleverd

Zak vol lekkers

De op maat samengestelde voeding zit verpakt in een milieuvriendelijke zak met de naam en foto van jouw beste vriend op! Bovendien kan je ook de correcte dagelijkse portie terugvinden op de zak.

Voedingsplan

Een flyer met een overzicht van de ingrediënten: deze samenstelling werd zorgvuldig aangepast aan de noden van jouw huisdier.

Maatbeker

Met de maatbeker kan je perfect afmeten hoeveel brokjes jouw huisdier nodig heeft. Zo hoef je nooit meer na te denken over hoeveel je mag geven, dit wordt allemaal voor jou berekend. Jij dient elke nog de portie uit te schenken.

Boekje met handige info

Het boekje geeft een duidelijk overzicht van de ingrediënten en de aanbevolen portie. De ingrediënten werden zorgvuldig uitgekozen door onze dierenartsen en aangepast aan de noden van jouw huisdier. Ook vind je een plannetje terug hoe je de overschakeling vlot kan laten verlopen.

Maak je eerste levering nóg beter met de leukste extra’s!

Verwen je trouwe vriend extra hard met de lekkerste snacks of een speeltje voor uren speelplezier. Je kan ze via de shop toevoegen aan je eerste bestelling.

Geniet en deel met de #JustRusselFamilie

Stefanie Vandermeeren

“De gepersonaliseerde hondenvoeding van Just Russel overtrof mijn verwachtingen. Binnen 2 dagen ontvingen we ons pakket, met zakken die de namen en foto’s van onze honden bevatten, en infofiches met duidelijke uitleg per hond. Onze honden zijn dol op de brokjes en eten ze graag op. We kijken uit naar de effecten op hun stoelgang. Misschien kunnen we met de tijd hun andere voeding stoppen en helemaal overschakelen op brokken alleen.”
Elke Persoons

“De kattenvoeding is perfect aangepast aan de behoeften van je kat, met kwalitatieve korrels. De bijhorende app is gebruiksvriendelijk en biedt volledige controle over leveringen en betalingen. Communicatie en verpakking zijn gepersonaliseerd en verzorgd. Levering via PostNL verloopt soepel. Onze kat en wijzelf zijn zeer tevreden en hopen nog vele jaren van deze service te genieten.”

Jana Hillewaert

“Zeer tevreden over de werking van Just Russel! Onze hondjes zijn dol op de korrels! Alles op maat gemaakt voor de gezondheid van elk hondje: ze blinken in hun vacht, hebben meer energie,… Ook de klantenservice werkt altijd super vlot en vriendelijk! Zeer makkelijk om zelf de levering op te volgen of aan te passen via de app… Kortom zeker een aanrader!”

Veelgestelde vragen

Heel eenvoudig! Vul onze korte quiz in zodat wij jouw huisdier en zijn noden leren kennen. Aan de hand van deze gegevens wordt een voedingsplan op maat samengesteld. De brokjes worden zorgvuldig uitgekozen door onze dierenartsen.

Nee, er worden geen extra leveringskosten in rekening gebracht. Handig toch?

Je hoeft gelukkig niet lang te wachten, want binnen 2 à 3 werkdagen staat het pakketje al aan je voordeur.

Je bent niet gebonden aan een abonnement. De reden dat wij werken met een flexibel abonnement is om jouw gemak te garanderen. Ons algoritme weet exact wanneer je huisdier nieuwe voeding nodig heeft. Door de automatische leveringen val je nooit meer zonder voeding. Het is echter altijd mogelijk om de levering uit te stellen als deze te vroeg zou komen of stop te zetten als de voeding niet in de smaak zou vallen.

Ja, je kan steeds heerlijke extra’s toevoegen aan je bestelling. Tijdens het bestellen van de voeding krijg je de mogelijkheid om tal van heerlijke extra’s toe te voegen die het geluksgehalte van je dier nog meer zullen verhogen! 🎉. Bekijk al de extra’s in onze shop.

Klaar voor jouw
eerste box?

Ga van start met de vragenlijst en ontdek het persoonlijk voedingsplan voor jouw huisdier. Niet tevreden? Neem contact met ons op! Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie.

Al 0 maaltijden geleverd!