ā€‹

Hondenvoer per ras

Top 8 van de populairste hondenrassen in Belgiƫ

australische herder

Hondenvoer Australische herder

Het is een zeer levendige en nieuwsgierige hond, gemaakt voor actie. Zijn instinct dwingt hem kuddes te bewaken. Hij is dan ook een zeer hardwerkende en volhardende hond. Ook binnen het gezinsleven past de australian shepherd zich goed aan. Zolang hij maar genoeg beweging kan krijgen.

Hondenvoer Golden Retriever

De Golden Retriever is een grote hond die tot 40 kilo kan wegen. Net als de Labrador heeft hij een lichte neiging tot gewichtstoename. Zijn hondeneten moet daardoor voldoen aan bepaalde voedingsbehoeften en hem beschermen tegen andere rasgebonden problemen.

portretfoto yorkshire

Hondenvoer Yorkshire

De Yorkshire is een hond met een zeer levendig temperament. Het is een actieve hond die veel energie verbruikt, maar hij went ook aan het leven in een appartement, mits hij voldoende beweging krijgt, met dagelijkse wandelingen.

portretfoto border collie

Hondenvoer Border Collie

De Border Collie is een zeer aangename hond om mee samen te leven en zit vol energie. Als zeer goede herdershond is hij trouw aan zijn meester en houdt hij ervan hem te plezieren. Zijn enige ā€œfoutā€ is dat hij de neiging heeft hyperactief te zijn.

portretfoto labrador retriever

Hondenvoer Labrador Retriever

Vraatzucht is Ć©Ć©n van de voornaamste kenmerken van de Labrador Retriever. Maar hun neiging tot overgewicht is niet alleen te wijten aan dit kleine gebrek. Een juiste dagelijkse portie hondeneten is dus essentieel voor de labrador retriever.

portretfoto chihuahua

Hondenvoer Chihuahua

De Chihuahua is een energieke hond met een sterk temperament. Hij is erg wantrouwig tegenover vreemden, en staat bekend om zijn geblaf dat hen moet afschrikken. Chihuahua hondeneten moet klein zijn en het is heel belangrijk om op de dagelijkse dosering te letten.

portretfoto duitse herder

Hondenvoer Duitse herder

De Duitse Herder is een zeer vrolijke, speelse en intelligente hond. Hij is zeer loyaal en gehecht aan zijn meester. Zijn dapperheid en moed maken van hem een uitstekende gezelschap voor kinderen, die hij bijzonder graag mag. Zijn wantrouwende aard maakt hem ook tot een zeer goede waakhond, want hij is zeer territoriaal.

portretfoto jack russell

Hondenvoer Jack Russell

De Jack Russell is een zeer actieve hond en is altijd zeer levendig. Hij verbruikt dus veel energie gedurende de dag, vooral als hij gewend is aan intense lichamelijke activiteit. Het is dus van essentieel belang om zijn energieniveau via zijn hondeneten op peil te houden.

Gerelateerde berichten

Soorten hondenvoeding

Hypoallergeen hondenvoer
gezonde hondenvoeding
Hondenvoeding voor gezonde stoelgang
Graanvrij hondenvoer
Dieetvoeding
senior hondenvoer
Hondenvoeding voor puppy

Blog

De 5 mooiste hondenrassen aller tijden
De duurste hondenrassen ter wereld
Vier van de oudste hondenrassen ter wereld
Welke hondenrassen zijn het beste voor een appartement?

1

Hoe werkt Just Russel?

Wij geloven er sterk in dat je hond oprecht gelukkiger kan worden wanneer je je hond dagelijks de juiste portie hondeneten gaat geven. Elke hond is anders dus elke hond heeft zijn eigen behoeften en kenmerken. Door simpelweg 10 eenvoudige vragen in te vullen bepalen wij hoeveel en welke hondenbrokken het beste zijn voor jouw hond. In combinatie met ons gepersonaliseerd voedingsschema en een persoonlijke maatbeker maken we het ook nog eens makkelijk voor jou! Je zal altijd de juiste porties kunnen geven aan je hond wat op lange termijn zal resulteren in een gelukkigere en gezondere hond!

Probeer Just Russel hondenvoeding op maat en maak je hond gelukkig!
2

Onze ingrediƫnten

Waar wringt het pootje? Elk baasje wilt toch de beste voeding geven aan zijn hond? Maar dat is inderdaad niet altijd even makkelijk. Ofwel is je hond kieskeurig of zoek je al lang premium hondenvoer die samen meegroeit met je hond of ben je al maanden op zoek naar hondenbrokken die rekening houden met jouw hond zijn allergieƫn?
3

Hondenvoeding op maat!

De samenstelling van je hondenvoeding is natuurlijk afhankelijk van het profiel van je hond. Laten we even een overzicht maken met de verschillende ingrediƫnten in onze hondenvoeding. Let wel op, de samenstelling van je hondenvoeding is natuurlijk afhankelijk van het profiel van je hond.

Zalm: rijk aan omega-vetzuren voor een gezonde huid en vachten
Kip: een magere smaakvolle proteĆÆne voor spiermassa en energie
Rijst: Natuurlijke gezonde vezels voor een aanhoudende energie
Lam: Valt lichter op de maag van je hond en verteert veel beter.
Groene erwten: Een bron van vitamines, boordevol mineralen en rijk aan eiwitten en vezels.
Lijnzaad: Voor een gezonde spijsvertering en glanzende vacht
Broccoli: voor sterke botten en een hogere botdichtheid
Spinazie: Goed voor het immuunsysteem, hart en energie
Blauwe bessen: super fruit tegen oxidative stress en anti-aging
Veenbessen: voor het stimuleren van het immuunsysteem en verminderen van ontstekingen in het lichaam
Bietenpulp: Voor een goede consistentie van de ontlasting van je hond
4

Onze blogs

Wist je dat we met Just Russel graag onze kennis willen overbrengen naar jullie, de baasjes? Daarom posten we wekelijks blogs waarbij we verschillende onderwerpen aankaarten die zowel interessant als leerrijk kunnen zijn. Het gaat van inentingen tot de slimste hond ter wereld. Voor iedereen zal er wel iets te vinden zijn. Ontdek onze blog over honden en deel het met jullie familie en vrienden!