Gepersonaliseerde puppyvoeding, aan huis geleverd

👩‍⚕️ Samengesteld door dierenartsen en experts
🥦 Gemaakt op basis van jouw puppy’s profiel
🐶 Goedgekeurd door + 5.000 puppy’s
🇧🇪 Geproduceerd in België
VTM logo
“Eenvoudig, gezond en betaalbaar puppyvoer.”
Kanaal Z logo
“Just Russel schudt de hondenvoermarkt wakker met innovatieve voeding.”
Het Nieuwsblad logo
“Just Russel als beste uit de test.”
Het Laatste Nieuws logo
“Dit is de toekomst van zorgen voor je puppy.”

Waarom Just Russel?

Veel puppyvoeding bevat te weinig dierlijke eiwitten en te veel koolhydraten. Dit kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals vertraagde groei, problemen met de ontwikkeling van skelet of hersenen, en groeipijnen. Wij bieden voeding met de juiste balans eiwitten en koolhydraten, op maat van jouw puppy.

Dr. Alexis De Knoop
Dierenarts die honderden honden succesvol hielp met voeding.

Vet Alexis met hond en voedingsplan

Ons concept in
3 eenvoudige stappen

1

Vertel ons wat we moeten weten over je puppy

Zoals zijn leeftijd, ras, gewicht en veel meer.

2

Onze dierenartsen stellen de voeding samen

Aan de hand van een slim algoritme. Evenwichtig en met verse ingrediënten.

3

Je krijgt je puppyvoeding gratis aan huis geleverd

Zo helpen we je tijd en geld te besparen.

De impact die we maken

(*op basis van + 3.000 meningen van hondenbaasjes)

95%

Zegt dat hun puppy smult

86%

Zou het vrienden aanraden

87%

Ziet een goede vertering

95%

Ziet een pup vol energie

Wat vinden andere baasjes?

Puppy naast Just Russel zak
Na meer dan 10 merken geprobeerd te hebben, is Just Russel het eerste merk waarvan onze pup geen slappe stoelgang heeft! Nu kan ze eindelijk verdikken en versterken. Ik vind het ook super makkelijk om het eten te bestellen. Je merkt echt dat jullie klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen!
Ruth V.D.
Aangekomen puppy
Ralph weigerde het eten van zijn brokken al van bij de fokker. Ook bij ons thuis at hij nauwelijks en werd hij alsmaar kleiner. Door zijn toestand begonnen we ons serieuze zorgen te maken. Ik bestelde bij jullie brokken op maat en hij was er meteen wild van. We zijn erg opgelucht dat deze brokken onze pup smaken en hem de kans geven om aan te komen!
Elke C.
Puppy Milo
Eindelijk eet onze puppy Milo voldoende! De korrels die we van de kennel meekregen bevielen hem niet en hij at slechts de helft van zijn porties op. Nu we hem de aangepast voeding geven eet hij gelukkig wel alles op! Bedankt Just Russel!!
Nancy D.

Voeding kiezen zonder zorgen: Just Russel maakt het makkelijk

Onze gepersonaliseerde voeding houdt rekening met de unieke behoeften van jouw ras. We kennen de vaakst voorkomende klachten en voegen preventief de juiste supplementen toe. Samen gaan we voor de beste start van jouw puppy!

Veilige recepten dankzij dierenartsen

Onze dierenartsen stellen unieke recepten op voor elke puppy. Ze zorgen bijvoorbeeld dat de verhouding calcium-fosfor in je puppyvoeding perfect klopt om gewrichtsproblemen op latere leeftijd te voorkomen.

We gaan voor de beste ingrediënten

Puppy’s kieskeurig? Niet met onze voeding! We gebruiken géén granen of chemische smaakstoffen, maar verse groenten en proteïnen die jouw puppy heerlijk vindt.


Gemaakt in België met de hoogste kwaliteitseisen en altijd vers door korte ketenbevoorrading.
maatbeker voor de juiste proportie voor de gepersonaliseerde voeding voor je kat of hond

Altijd de juiste portie

Je krijgt gratis een handige maatbeker en voedingsschema in je eerste levering gepersonaliseerde puppyvoeding. Zo eet je pup nooit een brokje te veel of te weinig en geniet hij van een stabiele groei zonder groeipijnen.

Je krijgt een gratis puppyboekje

Zorgen voor je puppy is leuk, maar hoe moet dat precies? Geen paniek, want onze experten bundelden al hun beste opvoedingstips en -tricks in een praktisch puppyboekje. Dat krijg je gratis mee in je eerste levering!
puppy

Voeding die met je pup meegroeit

Onze slimme berekeningstool houdt de leeftijd van je pup bij en berekent welke voedingsstoffen hij in elke groeifase nodig heeft. Zo evolueren zijn brokjes automatisch met hem mee en moet jij je geen zorgen maken wanneer je op volwassen voeding moet overstappen. Handig!

Onze dierenartsen zorgen mee voor je puppy

Met al je zorgen of vragen over de voeding van je puppy kan je terecht bij onze experten. 100% gratis. Bel, mail of app en krijg advies waar je iets mee bent, precies wanneer je die nodig hebt.

Kwaliteit boven alles

De hondenvoedingsmarkt stond te lang stil.

Beter voor de planeet

Groene energie, lokale oogst en productie

Meer transparantie

Wij gaan voor échte ingredienten, die iedereen kent

Gelukkigere huisdieren

Gezonde voeding in de juiste hoeveelheid maakt een verschil

Vaak gestelde vragen van puppybaasjes

Waarschijnlijk minder dan je puppy voor zichzelf zou opscheppen 😉

Nee, maar als we serieus zijn, dan hangt alles af van: ras, grootte, gewicht, geslacht, gesteriliseerd of gecastreerd, leeftijd, activiteitsniveau en hoeveel andere snacks hij krijgt.

Wil je dus weten wat een gezonde portie is voor jouw puppy, dan kan je dat hier laten berekenen.

Laat je puppy terug wild worden van zijn bakje brokjes met deze tips:

1. Verander van puppyvoeding. Een andere smaak kan wonderen doen voor de eetlust van je pup. Zorg wel voor een overgangsperiode van 7 dagen zodat zijn darmflora in balans blijft.

2. Doe een lekkere topping op zijn brokjes. Een tip: honden zijn dol op zalmolie. En boordevol omega 3 en 6 dus een echte superfood!

3. Maak etenstijd leuk en uitdagend! Giet de brokjes van je pup eens in een voederbal of verstop ze in een snuffelmat. Je puppy vindt dit superspannend en zal terug plezier krijgen in eten.

Tot hij volgroeid is. Voor de grootste honden zoals een sint-bernard is dat ongeveer vanaf 2 jaar, en voor de kleinste zoals een chihuahua al vanaf 10 maand. Zodat jij je hoofd er niet langer over hoeft te breken, groeien onze puppybrokjes mee met je pup. We passen dus automatisch de samenstelling van zijn voeding aan zijn leeftijd aan. Zo krijgt hij in elke levensfase steeds de juiste voedingsstoffen.

Benieuwd naar onze puppyvoeding op maat? Ontdek dan hier het unieke VIP-recept van je pup.

Al 0 maaltijden geleverd!