Superfood voor je huisdier, wetenschappelijk verantwoord

Voeding kiezen voor je huisdier is stressvol. Ga je voor die leuke verpakking, dat bekende merk of wat je buren je aanraden? Laat je beter leiden door de kennis van dierenartsen, voedingsexperten en universitair onderzoekers. Eindelijk kan dat eenvoudig dankzij het Just Russel-algoritme!

Dierenarts Joy met het voedingsplan van Nova

De kracht van wetenschap

We verzamelden alle wetenschappelijke kennis over katten en honden en hun voedingsbehoeften in een krachtige berekeningstool – het Just Russel-algoritme. Dit zijn jouw voordelen:

Portie op maat

Geen brokje te veel of te weinig. Dat is de perfecte hoeveelheid calorieën, eiwitten, vezels, vitamines en mineralen volgens de behoeften van je hond of kat. Zo zorgt ons algoritme voor een langer, gezonder leven!

De juiste voedingsstoffen

Meer dan 450 rassen van alle leeftijden, elk met hun eigen spijsvertering, metabolisme, vacht, allergieën en smaakvoorkeuren. Ons algoritme houdt er rekening mee om de perfecte samenstelling te bepalen voor je huisdier.

Groeit mee met je huisdier

Van puppy of kitten tot senior, de voedingsnoden van je huisdier veranderen jaar na jaar. Groeit je viervoeter? Dan past ons algoritme de samenstelling en portie automatisch aan zijn nieuwe behoeften aan. Zo moet jij niet telkens op zoek naar nieuwe voeding.

Bereik je gezondheidsdoelen

Allergieën, overgewicht, doffe vacht of constipatie? Met een gepersonaliseerd voedingsplan bepaald door ons algoritme pak je deze kwaaltjes bij je hond of kat aan. Tot hij of zij nergens last meer van heeft!

kleine honden die veel energie hebben door een goede spijsvertering

Altijd voeding in huis

Ons algoritme berekent wanneer de brokjes van je hond of kat op zullen zijn. Het stuurt ons een melding een week voordien, waarna wij je nieuwe levering voorbereiden. Zo heeft je huisdier nooit honger en moet jij niet holderdebolder naar de dierenwinkel.

Bart Appeltans krijgt de voeding voor zijn huisdier aan huis geleverd

Ons algoritme vindt voor elk dier wat wils

Extra personalisatie dankzij de mensen achter het algoritme

Lijkt je huisdier iets minder enthousiast van zijn voeding dan eerst? Dan is het misschien tijd voor een nieuwe smaak. Of verliest hij niet genoeg gewicht? Bespreek het gratis met onze dierenartsen en zet samen de laatste puntjes op de i.


☎️ +32 472 90 90 39
✉️ hello@justrussel.com

Hondenbrokken van Just Russel met korting op supplementen

Benieuwd welke voeding past bij jouw hond of kat?

Test ons algoritme en ontdek hoeveel gram voeding en welke ingrediënten jouw hond of kat volgens de wetenschap moet eten. Op het einde ontdek je ook je prijs 😉.

Al 0 maaltijden geleverd!