Leuke adventskalenders voor je hond tijdens de feestdagen!

Odile Geirnaert
07 december 2023
5 min. leestijd

Wil jij je hond ook verwennen tijdens de feestdagen? Dan is een adventskalender voor je hond het perfecte cadeau! Een originele manier om je trouwe viervoeter te laten meegenieten van het feestgebeuren. Scrol verder om te ontdekken wat een adventskalender voor je hond is en hoe hij werkt!

Wat is een adventskalender voor honden?

Een adventskalender voor honden is een kalender in de vorm van een doos. Vaak is deze doos leuk versierd. In de doos zitten er 24 vakjes of deurtjes. Het is de bedoeling dat je elke dag van december tot 24 december een vakje opent. Achter elk deurtje zit er een cadeautje. Zo heeft jouw hond elke dag tot kerstavond een klein geschenkje. 

Hoe werkt een adventskalender voor honden?

Een adventskalender voor honden werkt op dezelfde manier als een gewone adventskalender. Tot kerstavond open je 1 deurtje en ontvangt je hond een geschenkje. Natuurlijk zijn de cadeaus dingen waar je hond van kan genieten: speeltjes, hondenkoekjes,…

Waar kan ik een adventskalender voor honden kopen?

In de winkels of op het internet vind je verschillende adventskalenders voor honden. Ze zijn allemaal iets anders, het is daarom belangrijk om eerst goed na te denken waar jouw hond het meest van zal genieten. Hier sommen we enkele adventskalenders voor je hond op.

Trixie honden adventskalender

Trixie is een Duits merk bekend voor dierenvoeding. Zij bieden elk jaar een adventskalender aan, gevuld met de beste hondensnacks. Een leuke, gevarieerde kalender die veel honden kunnen appreciëren.

Rocco adventskalender voor honden

Via de website Zooplus kan je deze adventskalender bestellen. Verras je hond met pure vleessnacks zoals: kippenborst-repen, eendenborst-blokjes en zoveel meer. 

Wat kost een adventskalender voor honden?

Een adventskalender voor je hond kan makkelijk tussen de €10 en €20 kosten. Dat is zeker niet prijzig voor 24 porties aan snacks voor honden. Natuurlijk hangt de prijs af van het merk van de kalender en de soort cadeautjes die er in zitten. 

Dierenarts Joy beantwoordt gratis al je vragen over voeding

Heb je nog een vraag?

Vraag gratis raad aan onze
honden- en kattenexpert van Just Russel.

Stel je vraag