De leukste kerstbox voor je hond!

Odile Geirnaert
10 december 2023
5 min. leestijd

Ho ho ho! Bijna Kerstmis en dat wil zeggen: cadeautjestijd! Ook dit jaar hebben we bij Just Russel een kerstbox samengesteld die helemaal gepersonaliseerd is voor je hond. Lees snel verder om te weten te komen welke gezonde, lekkere en leuke verwennerijen er allemaal in de rijkgevulde kerstbox zitten. 

Wat zit er in de Just Russel Kerstbox?

De Just Russel Kerstbox zit boordevol gezonde, lekkere en leuke verwennerijen. Zo zitten er onder meer allerlei leuke speeltjes en gezonde koekjes in én de kerstbox is gepersonaliseerd met de naam en foto van je huisdier. 

Lekkere hondenkoekjes

De cadeaubox bevat twee gezonde hondensnacks voor echte fijnproevers. De Soft Moist koekjes en chewy kauwsticks zitten er al zeker in.

Hondenspeeltjes

Ook hondenspeeltjes mogen natuurlijk niet ontbreken. In de kerstbox zitten 2 speeltjes speciaal voor Kerstmis.

Zalmolie 

Zalmolie is super gezond voor je hond, zowel voor het immuunsysteem als voor de vacht van je hond. Een flesje van onze duurzame zalmolie kan je terugvinden in de cadeaubox.

Nóg meer verrassingen

We hebben al een aantal dingen verklapt maar de kerstbox bevat nog heel wat andere cadeautjes waar je hond dol op gaat zijn. 

Snel zijn is dus de boodschap! Bestel je kerstbox nog voor 12 december, voordat de voorraad op is. Zo ben je ook zeker dat hij zeker op tijd geleverd wordt, zodat je hond zijn uniek kerstcadeautje krijgt! 

Dierenarts Joy beantwoordt gratis al je vragen over voeding

Heb je nog een vraag?

Vraag gratis raad aan onze
honden- en kattenexpert van Just Russel.

Stel je vraag