De 10 leukste Belgische Instagramaccounts van honden die jij moet volgen!

hond met een zonnebril|bekende hond gusto the brown lab|bekende hond lewis golden|bekende hond life with manzo|bekende hond lucy the fluf bernese|bekende hond mila french bull|bekende hond nayah the golden|bekende hond rocco from antwerp|bekende hond the shibatoshi|bekende hond ash the german shepherd|bekende hond beaux the golden retriever
Odile Geirnaert
29 december 2020
4 min. leestijd

Maak kennis met de 10 leukste Instagramaccounts van honden

1. @beaux_thegoldenretriever


bekende hond beaux the golden retriever

Meer bekijken op Instagram

Beaux is een vier jaar oude golden retriever. De hond is een echte Instagramsensatie met wel meer dan 10 000 volgers. Het account voorziet wekelijks nieuwe foto’s van de speelse Beaux en is dus zeker een aanrader om te volgen als je fan bent van golden retrievers. Ze is zot van modder, bekijk hier de video van deze petfluencer.

2. @gusto_the_brown_lab

bekende hond gusto the brown lab

Meer bekijken op Instagram

Gusto, de bruine labrador is zes jaar oud en samen met zijn baasjes Tom en Elke beleeft ze de leukste wateravonturen. Zowel Gusto als zijn baasjes zijn echte waterratten. Met meer dan 5.000 volgers delen ze hun leukste avonturen op Instagram.

3. @theshibatoshi

bekende hond the shibatoshi

Meer bekijken op Instagram

Toshi is een shiba van drie jaar die samen met zijn vele hondenvriendjes de leukste avonturen beleeft. Die deelt hij op Instagram met zijn 10 000 volgers. De shiba is een fan van sneeuw en is een echt model; dat is dan ook duidelijk te zien op zijn foto’s.

4. @nayahthegolden

bekende hond nayah the golden

Meer bekijken op Instagram

Nayah is een drie jaar oude golden retriever. Samen met haar baasjes Kelly, Lauren & Anne delen ze de tofste avonturen met hun 10 000 fans. De golden retriever houdt ervan om iets te ontdekken en gek te doen, en dat is duidelijk te zien op de foto’s die ze plaatsen. Neem zeker een kijkje op haar Instagramprofiel, het is om van te smelten!

5. @lifewithmanzo

bekende hond life with manzo

Meer bekijken op Instagram

Manzo is een vier jaar oude Cavalier King Charles. Deze viervoeter houdt ervan om de gekste hoedjes en brillen op te zetten. Samen met maar liefst 20 000 volgers deelt hij zijn gekste verkleedpartijtjes en slaperige momenten.

6. @ashthegermanshepherd

bekende hond ash the german shepherd

Meer bekijken op Instagram

Ash, de Duitse herder is een van de grotere hondeninfluencers in België. De vierjarige Ash deelt haar favoriete momenten met haar 63 000 volgers. Elke dag is er wel een nieuwe foto van haar te zien tijdens de gekste en leukste avonturen.

7. @doublefluftrouble

bekende hond lucy the fluf bernese

Meer bekijken op Instagram

Eerst was er Lucy,  een berner sennenhond geboren in 2017. In 2020 kreeg ze er een bernerzusje bij, Theresa-Marie! Met de attitude van een puppy, maar de grootte van een beer, delen Lucy en Theresa-Marie de leukste foto’s met hun 23 000 volgers. Daarnaast krijgen ze ontzettend veel liefde van hun baasjes die hen elke dag vertroetelen en entertainen.

8. @_lifeofmilafamily_

bekende hond mila french bull

Meer bekijken op Instagram

Mila is een vier jaar oude Franse buldog die heel graag jasjes en leuke harnassen draagt. Mila weet hoe je goed moet poseren voor een scorende insta post. Ze houdt van reizen, en niet lang geleden kreeg ze er een mensenzusje bij, wat een pret!

Misschien wel het bekendste Instagramaccount van een hond in België

9. @lewis_golden

bekende hond lewis golden

Meer bekijken op Instagram

Met zijn 74 000 volgers is Lewis het grootste Instagramaccounts van honden in België. Lewis is een zes jaar oude golden retriever, en elke dag komen er toffe en schattige foto’s van hem online. Daarnaast plaatst hij ook grappige video’s waar je maar niet genoeg van kunt krijgen!

Onze favoriete petfluencer als laatste

10. @rocco_from_antwerp

bekende hond rocco from antwerp

Meer bekijken op Instagram

Rocco is een vier jaar oude Franse buldog. Rondhuppelend in Antwerpen is Rocco een speelse hond. Hij houdt ervan om zich te verkleden, zeker op speciale dagen. Met zijn 11 000 volgers deelt hij elke dag zijn verkleedpartijen en avonturen. Hij is bovendien een vaste klant bij Just Russel!

Dat waren de 10 leukste Belgische Instagramaccounts van honden. Wij raden je zeker aan om een van hen te volgen voor jouw dagelijkse portie hondenliefde! Neem ook even de tijd om onze website www.justrussel.com te bezoeken waar je andere interessante blogs en meer informatie kunt vinden over onze gepersonaliseerde premium hondenvoeding. Tag @justrussel_com in je foto’s voor een repost op ons account.

In Duitsland zijn er zoveel bekende petfluencers dat er zelfs socialmedia marketingplatform voor huisdieren bestaat: petfluencer.com Op dit platform kunnen petfluencers en bedrijven elkaar vinden voor samenwerkingen. Check it out!

Dierenarts Joy beantwoordt gratis al je vragen over voeding

Heb je nog een vraag?

Vraag gratis raad aan onze
honden- en kattenexpert van Just Russel.

Stel je vraag