Just RusselCorona Direct wordt Belfius Direct!

Corona Direct wordt Belfius Direct!

Corona Direct verandert van naam naar Belfius Direct verzekeringen
Odile Geirnaert
11 juli 2023
4 min. leestijd

Zeg niet langer Corona Direct maar Belfius Direct! Onze partner voor hondenverzekeringen verandert van naam. Wordt enkel de naam veranderd of wijzigen er nog zaken? Je leest hier welke gevolgen dit voor jou meebrengt! 

Brengt de naamsverandering nog andere veranderingen met zich mee?

Neen, de naamsverandering brengt geen andere veranderingen met zich mee. Corona Direct mag dan wel Belfius Direct geworden zijn, alles blijft hetzelfde. Klanten hoeven niks te doen want alle contractvoorwaarden en clausules blijven hetzelfde! Daarnaast blijven ook alle documenten (waaronder uw verzekeringskaart) hetzelfde.

Welke diensten biedt Belfius Direct aan?

Belfius Direct is een Belgisch verzekeringsbedrijf, jullie kennen ze ongetwijfeld als Corona Direct. Ze hebben een groot aanbod aan verzekeringen waaronder familiale verzekeringen, auto- en motorverzekeringen, woningverzekering en nog veel meer. Tegenwoordig bieden ze in samenwerking met Just Russel ook hondenverzekeringen aan.

Wat is een hondenverzekering?

Samen met Just Russel heeft Belfius direct een verzekering voor honden op de markt gebracht. Een huisdierenverzekering, waaronder een hondenverzekering, werkt zoals een ziekteverzekering. Op die manier ben je beschermd tegen onverwachte hoge dierenartskosten. Maar de hondenverzekering van Belfius Direct geeft je ook:

  • Een advertentiebudget wanneer je hond wegloopt of zoek is
  • Een terugbetaling van je reis wanneer je deze moet annuleren door ziekte van je hond
  • Een vergoeding wanneer je hond overlijdt door ziekte of ongeval
  • Een vergoeding bij diefstal of verlies van je hond

Hoe werkt een hondenverzekering bij Belfius Direct?

Belfius Direct verzekeringen, vroeger Corona Direct, werkt met drie verschillende formules: brons, zilver en goud. Elke formule heeft zijn eigen kenmerken en prijs. We leggen ze graag uitgebreid aan je uit.

Belfius Direct brons

De bronzen formule van Belfius Direct is de goedkoopste formule die ze aanbieden. Dit weerspiegelt zich dan ook met wat je ervoor in de plaats krijgt. De bronzen formule betaalt jouw dierenarts- en behandelingskosten tot €1 500 terug. Deze hondenverzekering geeft jou geen advertentiebudget bij verlies, geen vergoeding bij overlijden door ziekte of ongeval en compenseert je reis niet wanneer die geannuleerd moet worden door je hond.

Belfius Direct zilver

De zilveren hondenverzekering van Belfius Direct biedt al heel wat meer dan de bronzen formule. Dierenarts- en behandelingskosten worden tot €2 500 terugbetaald. Daarnaast krijg je tot €400 bij overlijden door ziekte en krijg je hetzelfde bedrag bij diefstal of verlies. Je krijgt ook voor €400 advertentiebudget mocht jouw hond weg lopen. Indien je reis geannuleerd dient te worden omdat je maatje ziek is, ontvang je tot €750.

Belfius Direct goud

De gouden formule binnen de hondenverzekering van Belfius biedt alles wat je maar kan wensen. Zo worden je dierenartskosten tot €3 500 terugbetaald en krijg je tot €750 wanneer jouw hond overlijdt door ziekte of ongeval en bij diefstal of verlies. Wanneer hij wegloopt krijg je ook tot €750 om een zoektocht te organiseren. Tot slot krijg je tot €2000 terugbetaald mocht je reis geannuleerd worden vanwege je hond.

Benieuwd wat een hondenverzekering kost voor jouw trouwe viervoeter? Hier kan je gratis jouw prijs berekenen!

 

Heb je nog een vraag?

Vraag gratis raad aan onze
honden- en kattenexpert van Just Russel.

Stel je vraag
Gezondheid
Dog eating hypoallergenic dogfood

Welke merken bieden hypoallergene hondenvoeding aan?

09 mei 2023
Sommige honden kunnen last hebben van een voedselallergie. Hierbij zijn ze allergisch voor bepaalde voedingsstoffen in hun voeding en die…
Odile Geirnaert
Hondennieuws
hond kijkt triest met hoofd op tafel

Hoe help ik mijn hond van verlatingsangst af?

01 december 2021
Alleen zijn is een belangrijke skill voor je hond. Met deze oefeningen leer je je hond dat je altijd op tijd terugkomt en dat het niet nodig is om nerveus te worden.
Odile Geirnaert
Hondennieuws
Hond likt aan zijn poot

Waarom likt mijn hond aan zijn poot?

05 januari 2023
Likt je hond vaak aan zijn poot of poten? Dat kan wijzen op een probleem zoals een allergie, een wondje of parasieten. In ieder geval iets om in ‘t oog te houden dus! Ontdek snel de verschillende redenen voor de likdrang van je hond. 
Cyriel Van Steen
Honden

Top 10 bijzondere hondenrassen met een witte vacht

16 mei 2023
Droom jij van een witte hond? En vind je het niet erg dat die af en toe minder wit zal…
Odile Geirnaert
Hondennieuws

Waarom stinkt de stoelgang van mijn hond zo sterk?

06 februari 2023
Dat de stoelgang van je hond stinkt is normaal, maar in sommige gevallen kan de geur zelfs ondraaglijk zijn. In deze blog bespreken we enkele van de meest voorkomende oorzaken van een sterk ruikende hondenontlasting en wat je kunt doen om de geur te verminderen.
Cyriel Van Steen
Honden

Welke soorten hondenvachten bestaan er?

24 mei 2023
Heb je nog geen harige viervoeter in huis rondlopen, maar wil je wel graag zo’n maatje voor het leven? Lees…
Cyriel Van Steen
4.8 / 5