Just Russel experiences from owners like you

4.8 out of 5 stars. 1313 reviews.


Experience for yourself how dog and cat owners like yourself found solutions for their pet’s coat, bowel movements, digestion and allergies with Just Russel.

Als uitstekend beoordeeld op Google
4,8/5 | +1300 reviews

We asked customers, “Honestly, what is your experience with Just Russel?”

Filters: Coat problems, Stool, Digestion, Difficult eater, Skin problems, Service, Delivery, Nutrition plan
Twee honden snuffelen in Just Russel doos
In tegenstelling tot andere hondenbrokken zijn onze honden van deze écht fan. Onze grootste hond verteert niet alle voeding even goed en heeft vaak last van huidallergieën. Dankzij de allergievrije voeding van Just Russel zijn die problemen van de baan.
Julie T.
Twee honden bij hun eten
Na meerdere mislukte pogingen met andere merken heb ik bij eindelijk voeding gevonden die de stoelgang van onze honden verbeterd. We zijn nog maar enkele dagen verder en we kunnen al een positief resultaat zien! Het is nog betaalbaar ook!
Kyra A.
Hond poseert met zak
Onze pup met meerdere allergieën verdraagt Just Russels voeding perfect. Ze smult als nooit tevoren en de gepersonaliseerde zakken zijn een leuke extra. Eindelijk een oplossing gevonden die volledig op haar is afgestemd. Wij zijn fan!
Hermien D.
Hond blij met zijn Just Russel eten
Sinds mijn hond jullie voeding eet, merk ik dat hij minder haar verliest en een betere stoelgang heeft. Het smaakt hem ook zichtbaar, iets wat ik bij zijn vorige brokken nooit zag. Ik ben dus echt super tevreden!
Jordy L.
Goedgekeurd door Flokki
Flokki geniet erg van het eten. Zijn stoelgang is met deze voeding eindelijk gezond en regelmatig, waardoor hij minder klachten heeft. De verpakking met Flokki’s foto maakt het ook leuker.
Ingrid D.
Puppy naast Just Russel zak
Na meer dan 10 merken geprobeerd te hebben, is Just Russel het eerste merk waarvan onze pup geen slappe stoelgang heeft! Nu kan ze eindelijk verdikken en versterken. Ik vind het ook super makkelijk om het eten te bestellen. Je merkt echt dat jullie klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen!
Ruth V.D.
Aangekomen puppy
Ralph weigerde het eten van zijn brokken al van bij de fokker. Ook bij ons thuis at hij nauwelijks en werd hij alsmaar kleiner. Door zijn toestand begonnen we ons serieuze zorgen te maken. Ik bestelde bij jullie brokken op maat en hij was er meteen wild van. We zijn erg opgelucht dat deze brokken onze pup smaken en hem de kans geven om aan te komen!
Elke C.
Puppy Milo
Eindelijk eet onze puppy Milo voldoende! De korrels die we van de kennel meekregen bevielen hem niet en hij at slechts de helft van zijn porties op. Nu we hem de aangepast voeding geven eet hij gelukkig wel alles op! Bedankt Just Russel!!
Nancy D.
Kat Bruce
Wij gebruiken het kattenvoer van Just Russel nog niet zo lang, maar tot nu toe zijn we erg tevreden. Onze kat vindt het voer zichtbaar lekker! De service is fantastisch en ook het systeem is super handig. Je krijgt automatisch een nieuwe zak toegestuurd als de huidige zak bijna leeg is, erg fijn!
Cynthia V.
Alvaro heeft een mooiere vacht
Ik was aanvankelijk een beetje sceptisch, maar mijn kat was meteen dol op het nieuwe voer en begon het meteen op te eten. Ik merkte dat hij meer energie had en zijn vacht glansde meer dan voorheen. Het meest opvallende was echter dat hij nu altijd zijn bakje leeg eet, wat voorheen niet altijd het geval was.
Dirk M.
Zizou heeft een beter gewicht
Het verbaast me hoe groot de impact is die jullie kattenvoer heeft gehad op de gezondheid van mijn kat. Ze had altijd last van overgewicht, maar sinds we zijn overgestapt, heeft ze voor het eerst een gezond gewicht bereikt. De bijgevoegde maatbeker zorgt er dan ook voor dat je exact de goede portie kan geven, super gemakkelijk!
Emilie A.
Abby met doos JR
Fantastische service, super vriendelijke mensen én prijs kwaliteit écht het beste wat we al gehad qua voeding voor Abby! Heel blij mee en het neemt heel wat gedoe weg doordat je nooit moet denken aan het feit dat je nog voeding moet halen. Het staat maandelijks gewoon exact op tijd aan je deur! Heerlijk!
Melanie C.
Leo is blij met voer
Wij zijn heel lang op zoek geweest naar de juiste voeding voor onze Leo en hebben heel wat merken uitgeprobeerd. Nu we hem het voer van Just Russel geven heeft hij eindelijk terug vaste stoelgang. En het is natuurlijk ook super gemakkelijk dat het geleverd wordt!
Iona K.
Twee honden blij met JR
We hebben voor elk van ons honden een aparte zak met op maat gemaakte voeding en ze zijn er echt dol op. Ik merk dat hun vacht mooi blinkt en dat ze veel meer energie hebben! Ook de klantenservice werkt altijd super vlot! Het is ook zeer makkelijk om zelf de levering op te volgen of aan te passen.
Jana H.
Peps heeft geen huidproblemen meer
Ik vind het hele degelijke hondenbrokken. Onze hond heeft huidproblemen maar met deze voeding straalt zijn vacht als nooit tevoren. Ook de service en levering zijn buitengewoon goed. Kortom: super!
Kat R.

Owner Eline & Beau

“I am so happy with Just Russel! I have finally found the perfect food for my dog. Just Russel’s personalised formula is tailored to my dog’s unique needs and home delivery is so easy. Moreover, the personalised support was great. I recommend Just Russel for anyone looking for the best food for their pet.”


– Eline M., owner of Beau

Not agreeing?

Still not 100% successful with the food? Then you can switch flavours and compositions. Call, e-mail or WhatsApp with our vets and they will look with you at the extra special needs of your dog or cat. You can return your old bag of food for free. Within a few days, you will receive your new, super-duper personalised kibble.


☎️ +32 472 90 90 39
✉️ hello@justrussel.com

Already 6 486 002 meals delivered!